Laadukkaat rakentamispalvelut pääkaupunkiseudulla

Rakentajapalvelu Level Oy on luotettava ja laadukasta työnjälkeä tuottava rakennusyritys. Olemme työskennelleet rakennusalalla vuodesta 2008 asti. Tilaa rakentamispalvelut pääkaupunkiseudulla meiltä!

Palvelut ammattitaidolla

Rakentajapalvelu Level Oy on pääkaupunkiseudun alueella toimiva varma ja vakaa korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä yhdeksän kokenutta ja osaavaa rakennusalan ammattilaista. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavaa palvelua ja taatusti virheettömän työnjäljen.


Tarjoamme monipuolisia rakennuspalveluita yrityksille, yhteisöille sekä esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin. Saat meiltä niin huoltokorjaukset kuin laajat saneeraustyötkin, vastaavan työnjohtajan palvelut ja työmaan valvonnan.

Rakennusmestari Pertti Vuori johtaa yritystään vahvalla kokemuksella ja näkemyksellä:

"Perustin Rakentajapalvelu Level Oy:n toimittuani vuosia eri rakennusalan tehtävissä hyvin erilaisissa ympäristöissä. Jo nuorena poikana tein itse kirvesmiehen töitä, ja rakennusmestarikoulutuksen myötä etenin työnjohtotehtäviin. Olen toiminut laivanrakentamisen työnjohto- ja projektinjohtotehtävissä sekä korjausrakentamisen parissa eri tehtävissä aina työnjohtajasta rakennuttajakonsulttiin.

Laaja kokemus antaa mahdollisuuden hyödyntää alan parhaita käytäntöjä. Telakalla työskennellessäni opin, miten pysytään hyvinkin tiukoissa aikatauluissa ja tehdään silti loistavaa jälkeä. Korjausrakentamisen hankkeissa taas törmätään aina jonkinlaisiin odottamattomiin tilanteisiin, joihin täytyy osata varautua etukäteen. Työt eivät saa pysähtyä, vaikkei kaikki suju suunnitellusti.

Kuitenkin tärkein oppi, joka ohjaa toimintaani, on molemminpuolisen luottamuksen vaaliminen kaikissa tilanteissa. Rehellisyys ja avoimuus ovat tärkeä osa ammattiylpeyttä, jonka haluan näkyvän kaikessa toiminnassamme. Tämä koskee yritystäni myös työnantajana: pidän hyvää huolta työntekijöistäni. Pitkät ja antoisat asiakas- ja työsuhteet ovat meidän juttu.

Teemme töitä erittäin vaativissa toimintaympäristöissä, kuten lääketehtaissa, joissa tuotantoprosessit asettavat rakennustöille tiukat aikataulu- ja laaturaamit. Olemme tottuneet noudattamaan asiakkaan pelisääntöjä ja sopeuttamaan toimintamme niihin työtehon kärsimättä.

Saneeraamme myös yritysten ja yhteisöjen omistamia asuntoja, ja asukkaiden arjen huomioiminen sekä heidän toiveidensa kuuleminen ovat meille kunnia-asia. Työt sujuvat mukavammin, kun niitä tehdään hyvässä hengessä kaikkien osapuolten kanssa.”

Työntekijämme kertovat:

”Aloitin työt Levelillä kahdeksan ja puoli vuotta sitten apupoikana. Näiden vuosien aikana olen edennyt yrityksessä työnjohtotehtäviin. Esimieheni on kannustanut minua ottamaan vastuuta ja kehittymään työssäni.

Pienen yrityksen parhaita puolia on se, että tunnemme kaikki hyvin toisemme. Isossa firmassa ylin työnjohto ei välttämättä tunne ollenkaan kaikkia työmaalla työskenteleviä henkilöitä, ainoastaan heidän nokkamiehensä. Tällöin on useimmiten turhaa haaveilla siitä, että henkilökohtaiset toiveet työn sisällöstä tai omasta kehittymisestä otettaisiin huomioon. Levelillä olen kokenut, että minun ideoillani ja toiveillani on merkitystä, ja niitä kuunnellaan.

Koen, että teemme asiat laadukkaasti ja hyvin. Esimerkiksi etsimme urakoihin aina hyvät ja kunnolliset rakennustarvikkeet, emmekä käytä huonoja tuotteita. Käytämme myöskin nykyaikaisia työkaluja, joilla on mukava työskennellä ja jälki on hyvää.

Pienessä firmassa viihdymme työkavereiden kanssa yhdessä myös vapaa-aikana. Kun kaikki otetaan työyhteisössä huomioon, hyvä yhteishenki ulottuu myös työpaikan ulkopuolelle.”

”Olen ollut Levelillä töissä jo yli 10 vuotta. Teen kaikenlaisia rakennustöitä. Miksikö viihdyn? Siksi, että kaikki toimii. Pomo on rehellinen, palkka on hyvä ja tulee aina ajallaan, ja teemme työt laadukkaasti. Välillä pääsemme kaikki yhdessä virkistysreissuille ja pikkujouluihin. Olen tyytyväinen.”

”Olen ollut Levelillä töissä vasta vähän aikaa, mutta kaikki on lähtenyt hyvin käyntiin. Löysin tämän työpaikan etsiessäni netistä rakennusalan töitä. Huomattuani Levelin työpaikkailmoituksen kyselin pitkään rakennusalalla olleilta tuttaviltani, onko Level sellainen yritys, johon kannattaisi pyrkiä töihin. He kertoivat, että Level on hyvämaineinen yritys ja työnantaja, joten täällä sitä nyt ollaan!”

”Olen työskennellyt Levelillä neljä vuotta. Teen monenlaisia töitä: asuntojen maalaus- ja korjaustöitä, parvekkeiden ja terassien korjauksia sekä kivitöitä. Viihdyn vaihtelevassa työssä.

Levelillä ongelmatilanteet ratkaistaan nopeasti, ja apua saa aina tarvittaessa. Esimies osaa antaa hyviä neuvoja, luottaa meihin ja pysyy aina rauhallisena.

Pidän työtovereistani ja vietämme joskus myös vapaa-aikaa yhdessä. Koen, että Levelillä minulla on mahdollisuus antaa parhain osaamiseni. Olen suositellut tätä firmaa muillekin.”

Hae meille töihin

Etsitkö työpaikkaa korjausrakentamisen alalta? Hae töihin Rakentajapalvelu Level Oy:n riveihin! 


Etsimme rakennustyöntekijöitä työskentelemään rakennustyömailla pääkaupunkiseudun alueella. Jos olet ahkera, luotettava ja monitaitoinen rakennusalan ammattilainen, jolta löytyy jo alan kokemusta, ota meihin yhteyttä. Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi, jossa kerrot koulutuksestasi ja aiemmasta rakennusalan työkokemuksestasi, osoitteeseen pertti.vuori@rp-level.fi


Jos sinulla on kysyttävää avoimista työpaikoista tai yrityksemme toiminnasta, voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta.

Yhteystiedot